Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نظر اخیر معاونت مجلس مبنی بر عدم الزام ثبت نقل و انتقالات خودرو در دفاتر اسناد رسمی گفت: ثبت این نقل و انتقالات در دفترخانه ها به میل افراد بستگی دارد و اجباری برای ثبت آنها در دفاتر اسنادرسمی نیست.
به گزارش تسنیم، مسعود پزشکیان با اشاره به موضوع پرحاشیه عدم الزام ثبت نقل و انتقالات خودرو در دفاتر اسناد رسمی و تأیید ادعای پلیس از سوی معاونت قوانین شورای اسلامی اظهار داشت: جایگاه معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی کاملا معتبر و قانونی است و این معاونت تمامی اشکالات و تعارضات را بررسی کرده و با تطبیق داده‌ها نظر خود را اعلام می‌کند و در مجمع اگر شبهه یا ایرادی در مواردی وجود داشته باشد اداره قوانین مجلس شورای اسلامی مرجع رسیدگی کننده به آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان نقض رأی و نظریه معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی وجود دارد یا خیر، گفت: چه دلیل می‌تواند برای نقض آن وجود داشته باشد؟! مگر می‌شود قانون را نقض کرد مگر اینکه کسی نخواهد قانون را اجرا کند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که به چه دلیل برخی نمایندگان مجلس با مصوبه اخیر معاونت قوانین مجلس در خصوص عدم الزامی بودن مراجعه به دفاتر اسناد رسمی برای ثبت نقل و انتقالات خودرو، علی‌رغم منفعت داشتن آن برای مردم مخالفت می‌کنند، افزود: پرواضح است که نظر این نمایندگان با قانون مغایرت دارد. شاید اینها نظرشان براین منوال باشد که قانون را قبول نداشته و آن را به‌گونه دیگری تفسیر کنند اما به هرحال این معدود نمایندگان نیستند که قانون را تفسیر می‌کنند.
پزشکیان در ادامه در خصوص اینکه برخی نمایندگان مجلس اعلام نظر نهایی توسط معاونت قوانین مجلس را اشتباه می‌دانند و معتقدند به دلیل صدور رأی مخالف قوه قضاییه با این امر بایستی به روال سابق با این موضوع برخورد کرد، گفت: باید بدانیم قوه قضاییه نیز نظر خود را در این خصوص اعلام می‌کند ولی مرجع اعلام قوانین مجلس شورای اسلامی است.
وی خاطرنشان کرد: در تمامی موارد قانون حکم کننده نهایی است و نه از عده‌ای سردفترداران.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در رابطه با اموال منقول چنین الزامی در قانون وجود ندارد و خودرو نیز همچون سایر اموال منقول نقل و انتقال است لازم به ثبت در دفاتر اسناد رسمی نیست.
وی در پاسخ به این سوال که آیا پیگیری پلیس در خصوص عملی شدن این مورد قانونی صحیح است یا خیر، گفت: بحث هویت، مالکیت، و شماره گذاری خودرو و مواردی همچون رسیدگی به تصادفات و حوادثی از این قبیل بر عهده پلیس هست و در انتخاب صحبت و سقم آن را پلیس محرض کرده و اعلام می‌کند.
به گفته پزشکیان هنگامی که پلیس نتواند بر روی این موضوعات تسلط داشته باشد نمی‌تواند مباحث مورد نظر را مدیریت کند لذا پلیس نه تنها از دید مادی باید مدنظر قرار بدهد بلکه به لحاظ وظایف و تکالیف نیز ملزم به انجام آن است.
وی خاطرنشان کرد: من به این موضوع به دید مادی نگاه نمی‌کنم؛ چرا که پلیس مکلف است شماره خودروها و صحت و سقم تخلفاتی که احیانا دارندگان آنها مرتکب شدند را دسته بندی و کدگذاری کند و در انتها مالکیت وسایل نقلیه را مشخص و تعیین کند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به بار مالی ثبت نقل و انتقال خودرو در دفترخانه‌ها، افزود: بار مالی این موضوع برای مردم بخش کوچکی از اهمیت ویژه و حاصل را دربر می‌گیرد.
وی با تأکید مجدد بر عدم اجباری بودن ثبت نقل وانتقالات خودرو در دفاتر رسمی در پاسخ به این سوال که آیا در صورت شکایت دفاتر اسناد کمیسیون اصل 90 قادر به ورود به این موضوع بوده و می‌تواند از نیروی انتظامی شکایت کند یا خیر، گفت: وقتی معاونت حقوقی مجلس، قوانین را تطبیق و اعلام می‌کند چه چیزی را می‌خواهند چه چیزی را می‌خواهند رسیدگی کند ناز چه چیزی می‌خواهند مجددا رسیدگی کنند و از چه چیزی می‌خواند شکایت کند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با ۸ کاندیدای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز

دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با حضور هشت کاندیدای راه یافته به این دور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان در کشور یازدهم اسفند ۱۴۰۲ در ۱۳ حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی برگزار شد و ۵۱۲ نامزد برای تصدی ۱۹ کرسی مجلس با هم رقابت کردند که در پایان ۱۳ نفر به طور مستقیم در دور اول راهی مجلس شدند و ۱۲ نفر نیز برای تعیین ۶ نماینده سه حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر، میانه و شبستر به دور دوم راه یافتند.

مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی روز بیست و یکم اردیبهشت ماه در ۲۱ حوزه و با رقابت ۸۸ نامزد راه یافته به این مرحله برگزار و فهرست اسامی راه یافتگان از سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت ماه از سوی فرمانداران منتشر می شود و نامزدهای راه یافته به این مرحله از ساعت هشت صبح پنجشنبه سیزدهم تا هشت صبح بیستم اردیبهشت ماه فرصت دارند تا برنامه های خود را در قالب تبلیغات انتخاباتی ارائه کنند.

در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال گذشته در حوزه انتخابیه «تبریز، آذرشهر و اسکو» روح اله متفکرآزاد با کسب ۱۰۹ هزار و ۸۹۹ رای معادل ۲۷.۳۶ درصد آرا و مسعود پزشکیان با ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای معادل ۲۳.۹ درصد آرا به عنوان نماینده مردم از این حوزه راهی بهارستان شدند.

اما علی جعفری آذر با ۶۷ هزار و ۵۵۲ رای، جواد عبادی با ۶۱ هزار و ۷۷۷ رای، علیرضا منادی ۵۶ هزار و ۲۴۴ رای، رضا صدیقی ۵۵ هزار و ۱۷۷ رای، علی آجودان زاده ۵۳ هزار و ۹۲۲ رای، محمد حسین فرهنگی ۴۹ هزار و ۹۵۸ رای، سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی ۴۳ هزار و ۳۸۲ رای و علیرضا نوین با ۴۱ هزار و ۳۷۵ رای برای کسب چهار کرسی دیگر مجلس از این حوزه به دور دوم راه یافتند.

علی جعفری آذر

علی جعفری آذر در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با کسب ۶۷ هزار و ۵۵۲ رای در جایگاه سوم ایستاد و راهی دور دوم شد.

وی متولد سال ۱۳۴۸ در تبریز است و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد حقوق عمومی بوده و از سوابق وی می توان به فرماندار شهرستان تبریز، مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی، مدیر حقوقی و فرهنگی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اشاره کرد.

جواد عبادی

جواد عبادی متولد سال ۱۳۵۳ در شهر تبریز است، مدرک تحصیلی وی دکترای اقتصاد و تحصیلات حوزوی است و از سوابق وی می‌توان به عضو شورای فقهی بانک مرکزی، تدریس در دانشگاه‌ها و حوزهای علمیه در مقطع دکترا اشاره کرد.

عبادی در دور نخست انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با ۶۱ هزار و ۷۷۷ رای در جایگاه چهارمی ایستاد و یکی از هشت نامزد راه یافته به دور دوم از این حوزه انتخابیه شد.

علیرضا منادی

علیرضا منادی متولد سال ۱۳۴۸ تبریز است و در دور نخست با ۵۶ هزار و ۲۴۴ رای و قرار گرفتن در جایگاه پنجمی، به مرحله دوم انتخابات راه یافت.

استاد و کارمند دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده چهار دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، صاحب امتیاز آزمایشگاه تشخیص طبی در تهران و مولف ۶ جلد کتاب از جمله سوابق این نماینده اصولگرا است.

رضا صدیقی

رضا صدیقی در سال ۱۳۴۴ در تبریز متولد شده است و در دور نخست انتخابات با ۵۵ هزار و ۱۷۷ رایی که به دست آورد در جایگاه ششمی ایستاد و راهی دور دوم شد.

مشاور فرماندهی سپاه عاشورا، مسئولیت و فرماندهی در رده های مختلف سپاه عاشورا، حضور فعال در جبهه (دوران دفاع مقدس) و فرماندار شهرستان اهر از جمله سوابق وی است.

علی آجودان زاده

علی آجودان زاده متولد سال ۱۳۵۵ در تبریز بوده و فارغ التحصیل رشته دکترای پزشکی مدیریت سلامت و فرزند شهید است در دور نخست با ۵۳ هزار و ۹۲۲ رای در رده هفتمی قرار گرفت و راهی دور دوم شد.

از جمله سوابق و فعالیت‌های وی می توان به پزشک پایش سلامت جانبازان ویژه (شیمیایی، قطع نخاع) استان آذربایجان شرقی، مدیر کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی استان، عضو اصلی هیئت مدیره و خزانه دار مجمع خیرین سلامت استان عضو شورای سیاستگذاری نماز جمعه استان اشاره کرد.

محمدحسین فرهنگی

محمد حسین فرهنگی متولد سال ۱۳۴۰ در تبریز و دارای مدرک تحصیلی دکترای تخصصی فقه و مبانی حقوق اسلامی است.

از سوابق وی می‌توان به استاد دانشگاه، عضو هیات علمی دانشگاه، قائم مقام و ریاست ستاد لشکر عاشورا، فرمانده بسیج آذربایجان شرقی، رییس سازمان بسیج دانشجویی کشور، دبیر منطقه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی، معاون آموزشی و فرهنگی لشکر عاشورا و پنج دوره متوالی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد.

وی در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی ۴۹ هزار و ۹۵۸ رای کسب کرد و با ایستادن در رده هشتمی راهی دور دوم شد.

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی متولد ۱۳۴۱ تبریز است و در دور نخست با کسب ۴۳ هزار و ۳۸۲ رای و قرار گرفتن در مکان نهمی به دور دوم راه یافت.

وی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم بوده و در مجلس هفتم و هشتم عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان، در مجلس هفتم نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، در مجلس هشتم عضو هیئت رئیسه مجلس بوده و در دولت دهم معاون امور مجلس رئیس‌جمهور، معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی و مسئولیت امور روحانیت را برعهده داشت.

علیرضا نوین

علیرضا نوین متولد سال ۱۳۴۰ در محله کوچه باغ تبریز و جانباز ۳۵ درصد دارای مدرک تحصیلی دکترای برنامه ریزی شهری در گرایش شهرسازی از دانشگاه تبریز است.

از سوابق اجرایی وی می توان به مسئول بسیج شهرستان تبریز، مسئول نیروی انسانی سپاه، فرمانده گردان مهندسی رزمی سپاه، رییس ستاد لشکر عاشورا، معاون مهندسی نیروی زمینی سپاه، شهردار تبریز از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲، نامزد دوره هفتم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اشاره کرد.

کد خبر 749237

دیگر خبرها

  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • نصب ردیاب خودرو اجباری شد
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه
  • گزارش تصویری | بازدید تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از معاونت سیما
  • تصویری از ۳ کاندیدای اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • ۲ تصویر جالب از گپ و گفت ۳ کاندیدای ریاست مجلس دوازدهم
  • آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • آشنایی با ۸ کاندیدای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود